27. september 2023
ResultaterUkens løp

Nydelig høstvær under årets 25. løp

53 løpere stilte til start i kveld, og det var et nydelig høstvær under årets 25. løp.

Nå på høsten er luften frisk og klar, og mange gjør nok sine beste løp da. I dag var det 22 som satt årsbeste eller personlig rekord, og uansett om man er på den øverste eller nederste halvdelen av resultatlisten så er det stort å sette pers. Vi gratulerer alle som klarte dette og gjorde årsbeste denne kvelden.

Samtlige gjennomførte de 5,1 kilometerne i Kalnesskogens blå løype, og ukens vinner ble Ulf Roger Olsen med 20:16.  Lars-Andreas Eriksen perset til andreplass med 20:17, og Alexander Braseth Halle tok tredjeplassen med 20:22. Beste dame som flere ganger før i år ble Mari Bones med 22:09.

10 damer var med denne gangen, og det gir en dameandel på 19% som er blant de høyeste dette året.

Vi gratulerer vinneren og alle andre med godt gjennomført løp, og ønsker velkommen tilbake om en uke. Da starter Torsdagsløpet kl. 18:00.