28. november 2023
Kommende løp

Torsdagsløpet er for alle

Er du en av dem som har lyst til bli med i et løp, men som synes det er litt skummelt? Som mener du ikke er god nok og må komme i litt bedre form først? Som kanskje synes det er litt flaut å bruke «for lang» tid i løpet? Da er Torsdagsløpet et fint sted å begynne.

Torsdagsløpet er for alle, og ingen tider er for dårlige. Hos oss er du velkommen uansett nivå og alder, og du vil alltid finne noen å løpe sammen med. Ønsker du å gå i noen partier er det også helt greit.

Vi forsøker å ta alle godt imot, og både før og etter løpene pleier stemningen å være god blant deltakerne. Det sosiale er en svært viktig del av arrangementet hver torsdag. Etter løpet kan du forsyne deg med frukt fra Kiwi Grålum.

I morgen venter årets 25. løp, og det er meldt nydelig septembervær med behagelige 17°. Dette løpet blir det siste i år med start kl. 18:30.

Vi håper å se deg som aldri har deltatt før og selvsagt alle andre, og påmeldingen gjøres rett før start. Ved målgang får du oppropt din tid, og denne må du melde til vedkommende ved startbua som har ansvaret for dagens deltakerliste. Dersom du ikke ønsker at tiden din skal vises i resultatlisten som legges ut senere på kvelden kan du stå som deltatt på denne.

Velkommen til start i morgen torsdag 15. september! 😊🏃‍♀️🏃‍♂️