Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det ble en soleklar debutantseier i kveldens løp ved Martin Jørgensen som løp inn til tiden 19:41.

Per Ove Haugland måtte kjempe hardt om andreplassen, og knep denne bare ett sekund foran Daniel Skjelhaugen med tiden 20:29. Den «sure» fjerdeplassen gikk til Simon Pinaas bare 2 sekunder bak Daniel med 20:32, så det var tett mellom de nærmeste konkurrentene bak vinneren denne gangen.

Bethina Granli Andersen ble best av damene i sitt 2. løp, og satt også personlig rekord med 27:32.

61 deltakere stilte og gjennomførte løpet, og forholdene var perfekte. Vi hadde en elg som tilskuer i dag, for ved ca. 1,3 km sto den unge skogens konge 15 m fra løypa og fulgte nysgjerrig med på løpet.

Vi gratulerer vinneren, og takker alle som stilte opp i det 10. Torsdagsløpet for året. Nytt løp er det allerede neste uke, og vi ønsker velkommen tilbake da.