Topp forhold i det første novemberløpet

Selv om temperaturen hadde falt en del fra forrige uke, så var forholdene nærmest perfekte med tanke på at det er november måned. Et lett skydekke, i praksis vindstille og klar og kjølig luft skapte en fin ramme rundt løpet i Kalnesskogen denne helgen. For første gang i år under lørdagsløpene passerte vi også 30 deltakere, og med 32 er arrangøren ganske fornøyd.

Lars Buckholm har en 2. plass fra ett tidligere løp i år, og klatret denne gangen til topps med tiden 19:00 som også er personlig rekord.  Nummer 2 ble Terje Bjerke som også perset, og tredjeplassen tok Kristoffer Rostad. 6 personer perset inkl. løpets eneste debutant Ingrid Synnøve Aaserød.

Når vi snakker om perser så kan vi ikke unngå å nevne at Pål Vikesland som debuterte 21. juni år har satt personlig rekord i alle sine 12 løp. Dette kan muligens være en rekord med perser på rad i Torsdagsløpet, og uansett er det sannelig en stor prestasjon.

Vi gratulerer vinneren og alle andre med godt gjennomført løp. Det blir nye muligheter i Torsdagsløpet om en ukes tid.