Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Kristoffer Rostad ble eneste løper under 20 minutter denne gangen, og vi gratulerer med hans 22. seier i Torsdagsløpet i dette årets 22. løp. Kristoffer har også 1 seier fra juli i år. Vinnertiden i går ble 19:47.

Flere var sikkert spente på løypeforholdene etter mye regn i helgen, men de var generelt gode og skapte neppe noen problemer underveis. 40 løpere stilte til start, men dessverre måtte 2 bryte. Lars Noreng var den ene, og han stilte i stedet sporty opp og tok noen bilder ved starten av grusen. Vi håper Lars snart er tilbake i Torsdagsløpet.

8 damer av 38 fullførende deltakere er bra, og Ida Lundestad som er i form ble nok en gang beste kvinne med 13. plass og 22:59.

Vi liker å se på værvarslene fram i tid, og det ser ut til forholdene vil bli enda bedre neste gang. Da håper vi også på god deltakelse i løpet som blir årets siste på torsdag.

Stor takk til alle dere som stilte, og vel møtt igjen neste uke!