Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

13 år gamle Adrian Monkvik tok sin første seier i Torsdagsløpet i går, og vi tror at han dermed er den nest yngste vinneren i løpets 43-årige historie. Amund Korsæth vant som 12-åring i 2013.

Adrian har vist stor framgang dette året, og har perset i de 4 løpene han har deltatt i. Vi tipper det ikke er lenge til han når 19-tallet, så det blir spennende å følge med. Tiden ble 20:08 i går, og det er en forbedring av persen med 15 sekunder.

Som i forrige løp deltok 36 løpere også denne gangen. Etter at det som forrige torsdag også hadde regnet mye gjennom dagen fikk vi som bestilt opphold under løpet, og da solstrålene brøt gjennom skydekket så ble det en fin opplevelse i skogen igjen. Lit vått var det, men det gikk greit å løpe på siden av de fleste dammene hvis man ønsket.

Ida Lundestad ble best av 8 damer, og hun gjorde årsbeste med 22:38.

Vi gratulerer Adrian, og takker alle som stilte i Torsdagsløpet denne uken.

Neste uke starter løpet også kl. 17:30, og vi ønsker velkommen tilbake da.