Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Med nordavinden og regnet som falt tidligere på dagen sa sommerværet takk og farvel, og det ble en kjøligere løpsopplevelse enn vi er blitt vant til denne gangen. Det skremte imidlertid ikke bort løperne, for 50 deltakere er vi svært fornøyd med. Opphold ble det også, og av 19 løp har det kun kommet nedbør i ett.

Sindre Fredriksen vant igjen, og av 12 starter dette året har han inntatt 1. plassen i 6. En sterk tid ble det denne gangen med 17:27 som er hans nest beste i Torsdagsløpet og bare 6 sekunder bak persen. Det skal også nevnes at hans far Stian igjen gjorde et sterkt løp da han perset med 19:34 på 4. plass. Dette er hans 7. personlige rekord i år.

Maiken Prøitz tok tredjeplassen, og hun forbedret sin personlige rekord med hele 31 sekunder til 19:21. Ti damer var med, og det er en deltakerandel på 25%. Andelen for året er ca. 17%, og det synes vi er bra.

Vi gratulerer vinneren og alle dere andre som stilte i det første virkelige høstløpet. Alle fortjener applaus for innsatsen, og at dere også stadig gir arrangøren inspirasjon ved å stille opp.

Neste gang starter Torsdagsløpet kl. 18:00, og vi ønsker velkommen tilbake da.