905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Den gode deltakelsen i Torsdagsløpet fortsetter, og i går ble det ny deltakerrekord for dette året med 67 som stilte til start. Solen uteble derimot, men det førte til at løpsforholdene ble enda bedre.

Kristoffer Rostad tok sin første seier for året, tett fulgt av debutant Terje Bjerke. Rostads tid ble 19:20 som bare er 10 sek. bak persen og med Bjerke kun 3 sekunder bak i mål. Thale Glomsrød som også debuterte i gårsdagens løp ble best av damene med tiden 22:45. Det var 6 debutanter i går, og vi synes det alltid er hyggelig med nye løpere.

Takk til alle som stilte opp, og gratulerer til vinner og alle dere andre med godt gjennomført løp. Det blir nye muligheter neste uke, så vi ønsker velkommen tilbake da.

Flere bilder fra løpet vil bli presentert i løpet av helgen. Dersom noen ønsker å fortelle litt om sitt løp som bildetekst så setter vi stor pris på det. Benytt kontaktskjemaet, eller send en e-post til tom@torsdagstrimmen.no.