Sindres tredje

Sindre Fredriksen hadde full kontroll i ukens løp selv om det kun skilte to sekunder mellom han og Marius Klavestad Hansen i mål. Sindre tok med det sin 3. seier for året og den 11. totalt.

Marius gikk nok for pers, og var 2 sekunder bak sin personlige rekord denne gangen. Ny sjanse neste gang for Marius, og det samme gjelder unge Adrian Monkvik som havnet 3 sekunder bak persen på 3. plass.

Det er alltid stort når man bryter en minuttgrense, og en som gjorde det på torsdag var Alexander Braseth Halle. Ny pers 2 sekunder under 21 minutter og første gang på 20-tallet smakte nok veldig bra.

Det er ferietid, og da er vi fornøyd med 50 deltakere. 51 stilte riktignok til start, men 1 måtte dessverre bryte. Hittil i år har 151 enkeltløpere deltatt, og 6 av disse har vært med i alle løp.

Vi gratulerer vinneren og alle andre som gjennomførte Torsdagsløpet denne første kvelden i juli der det varslede varme finværet uteble og løpsforholdene derfor ble veldig bra. Det er nytt løp kommende uke, og vi ønsker velkommen tilbake da.

Takk til Alf-Martin Nygård som nok en gang velvillig stilte opp for oss i startbua. Takk også til Roar Henriksen og Svein Bergerud som sendte oss noen ord om sine løp.

Pål Kirkerød var fotograf, og noen av bildene kan du se under.