Vi ønsker alle velkommen til ukens løp

Det er med stor glede vi igjen kan ønske alle velkommen til start i Torsdagsløpet. Et lite unntak er det, for bor du i en kommune med høyt smittenivå så kan du ikke delta. Nå er imidlertid smitten i alle Østfold-kommunene på et svært lavt nivå, så vi håper å se løpere fra mange av disse kommunene på startstreken igjen torsdag.

Det er ingen påmelding fra og med denne uken.

Smittevernreglene gjelder fortsatt, og det viktigste er at du holder 1 meter avstand til andre deltakere før, under og etter løpet. Det er også viktig at du får registrert deg i startbua med både navn og telefonnummer senest 5 minutter før start. Deretter må du finne plass i den startrekken som passer med den tiden du tror du vil bruke i løpet.

Det blir fellesstart i rekker med de raskeste løperne først. Maks 7 løpere med min. 1 m avstand pr. rekke og mellom hver enkeltrekke. Det blir opp til hver enkelt å finne riktig rekke, men de fleste er nok kjent med hvor man selv plasserer seg i forhold til andre.

I prinsippet følger vi et opplegg der første rekke består av løpere med tid under eller rundt 20 minutter, den andre med tid under 22 minutter, deretter under 24 minutter, under 26 minutter og så videre. Dette er selvsagt avhengig av hvor mange som deltar og hvor raskt de har tenkt til å løpe, men vi har tro på at rekkeplasseringen ikke vil by på noen problemer denne gangen heller. Er du i tvil så kan du høre med oss eller andre løpere hvor du bør plassere deg.

Løpet starter kl. 18:30, og et minutt før det bør alle ha funnet sin plass.

Du kan ellers lese våre gjeldende retningslinjer for 2021-sesongen her.

Vi ser fram til dette løpet, og håper på mange deltakere. Vi ønsker at du er en av disse.

Vi sees torsdag 3. juni 😊

Fra et løp sommeren 2019. Vi håper på mange nå også, men orden i rekkene 🙂