Deltakerbegrensningen oppheves fra i dag

Fra og med neste løp den 3. juni er Torsdagsløpet tilbake til normalen. Det er fra i dag tillatt med 200 deltakere på utendørsarrangementer, og vi vil også åpne opp for våre savnede løpere fra Fredrikstad, Halden, Rakkestad, Moss, Råde og andre kommuner med lavt smittenivå. Det siste er svært viktig, for dersom du bor i en kommune med høyt smittenivå skal du ikke oppsøke arrangementer i en annen kommune.

Torsdagsløpet vil fortsette med å ivareta smittevernet på en god måte, og det betyr at du må overholde 1-metersregelen under arrangementet. Er du syk eller i karantene skal du som før holde deg hjemme.

Forhåndspåmelding utgår fra løp nr. 4. Når du ankommer skal du derfor registrere deg med navn og telefonnummer i startbua slik at eventuell smittesporing i etterkant kan ivaretas. Det er viktig at du er registrert og klar for løp senest 5 minutter før start.

Det vises for øvrig til våre oppdaterte retningslinjer for 2021.

Vi ønsker god sommerhelg og velkommen til nytt løp torsdag neste uke.