Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Endelig kunne Torsdagsløpet starte sesongen, og med behagelige 18-19 plussgrader ble det en flott kveld i Kalnesskogen selv om solen manglet.

Løpet var fulltegnet med 30 deltakere, og med en deltaker fra reservelisten så stilte alle på startstreken kl. 18:30. Det er alltid litt spennende med årets første løp, og noen var nok litt nervøse og usikre på egen form før start. Da Per Prøitz sendte løperne av gårde var nervøsiteten som blåst bort, og i Kalnesskogen ventet en blå løype som var svært lite preget av regnet i dagene før løpet.

Én løper måtte dessverre bryte, mens de resterende gjennomførte med stil. Noen mer slitne enn andre, og først over målstreken kom Andreas Henriksen med Marius Klavestad Hansen noen meter bak. Caroline Kultorp satte pers som beste dame i dag.

De fleste syntes nok det var godt å kunne møte likesinnede igjen, og arrangøren takker alle som stilte i Torsdagsløpet i kveld. Dere er alle vinnere, og vi ønsker velkommen til nytt løp om en uke.

Bilder fra løpet legges ut fredag. Dersom noen vil bidra med bildetekst om eget løp eller opplevelsen av årets første torsdagsløp, så tar vi mer enn gjerne imot dette. Bruk gjerne kontaktskjemaet, eller send en e-post til tom@torsdagstrimmen.no.