Uviss sesongstart

Torsdagsløpet er klar for sesongstart, men pga. den ustabile smittesituasjonen vil vi ikke sette noen dato foreløpig. Vi hadde håpet å kunne komme i gang 15. april, men vi ønsker oss kontinuitet i arrangementene og ikke en situasjon der vi først starter og kort tid senere må avlyse igjen pga. midlertidige skjerpede smitteverntiltak. Vi velger derfor å se an mulighetene, og vil uansett når oppstart måtte bli kunne sette i gang på kort varsel.

Den første tiden etter sesongstart vil vi ganske sikkert måtte kjøre samme opplegg som i 2020 med påmelding og gruppestart. Dette synes vi fungerte bra i fjor, og deltakerne fulgte de retningslinjene som var satt. Vi fikk noen få lørdagsløp uten forhåndspåmelding og med fellesstart, og det er jo dette vi håper å kunne komme tilbake til i år. Puljestart medfører ekstra jobb for oss og stiller større krav til løperne, så vi håper så raskt som mulig å få gjensyn med det gode, gamle Torsdagsløpet.

Vi registrerer på Strava at mange av våre deltakere trener godt om dagen, og løypenettet i Kalnesskogen blir bedre for hver dag som går. Når Torsdagsløpet starter så vil det igjen bli gode forhold i blåløypa.

Vi håper ventetiden blir så kort som mulig, og ønsker alle lykke til videre med treningen. Hvis det er ønskelig så er vi åpne for å arrangere virtuelle løp fram mot sesongstart. Ta i så fall kontakt med oss.

Sesongen 2019 startet 4. april med nesten 100 deltakere!