Løypa 200 for 200 – siste del

5000-5115 meter

Vi har passert 5 km-merket, og er ferdig med å løpe oppover. Det som nå gjenstår er 115 meter slak nedoverbakke på fem meter bred grusvei, meget godt egnet for spurt. Veien heter fremdeles Lundestadveien og løpsretningen er østover. Vi skal i mål samme sted som vi startet.

Du kjenner det gjør vondt nå, og beina er stive, men du spurter med dem likevel, helt til Per Prøitz roper opp tiden din.

Kanskje klarte du akkurat tiden du håpet på, kanskje gikk det akkurat ikke. Uansett kommer det nye muligheter i Torsdagsløpet. Nå skal du bare nyte den gode følelsen etter å ha løpt, ta litt frukt og småprate med andre løpere.

Vi håper du har hatt en fin reise gjennom Torsdagsløpets blåmerkede løype, og ønsker deg velkommen tilbake igjen og igjen!

Hele «Løypa 200 for 200» kan du lese her http://www.torsdagstrimmen.no/loypa-200-for-200/.