Løypa 200 for 200 – del 25

4800-5000 meter

Vi er stadig på grus og vi løper stadig oppover, østover den fem meter brede Lundestadveien.

Løpet er nesten slutt. Vi er slitne, men vi vet at det snart er over og finner krefter et aller annet sted. Det gjelder å holde farten oppe, men ikke stivne helt før vi er i mål.

Løper du side om side med en du gjerne vil være foran i mål, må du foreta de siste taktiske valgene her. Tror du at du har litt mer krefter enn konkurrenten? Og du er kanskje litt bedre til å løpe oppover? Mens konkurrenten har litt bedre spurt? Er svarene ja så kanskje du skal forsøke et lite rykk, så konkurrenten er borte før dere skal spurte nedover. Er svarene derimot nei, kan det være smart bare å forsøke å holde følge og heller avgjøre mot slutten. Uansett: Husk at det bare skal være gøy.