Sesongen er avsluttet for Torsdagsløpet

Etter 3 avlyste løp har vi pga. den usikre smittesituasjonen bestemt at det ikke vil bli arrangert flere løp dette året. Vi hadde ønsket å kunne gjennomføre juleløpet den 19. desember, men da vi ikke kan gjøre det som vi pleier med sosialt samvær og servering etterpå, så avlyses også dette. Det betyr at sesongen 2020 er avsluttet etter kun 20 løp.

Vi vil lørdag 19. desember presentere et tilbakeblikk på dette spesielle løpsåret. Før det kan du lese de 3 siste delene av «Løypa 200 for 200» de kommende lørdagene, så følg med på nettsiden og Facebook i ukene fram mot jul.

Takk til alle som har deltatt i Torsdagsløpet i år og som har bidratt til at vi har kunnet gjennomføre 2020-sesongen på en god måte. Takk også til dere som velvillig har hjulpet oss under arrangementene.