Even Bentzen Løvås med sin første seier i Torsdagsløpet

Even Bentzen Løvås fra Halden IL hadde to andreplasser i Torsdagsløpet før denne ukens løp, og vant sin første seier i går med personlig rekord 17:41 foran debutantene Vegard Vestre og Camilla Bønøgård.

Even deltar i mange konkurranser, og vi leser i HA at han bla. løp styggfort i halvmaraton i Barcelona i februar. Vegard Vestre vet vi dessverre lite om, men Camilla er midtbanespiller på Sarpsborg 08’s damelag og har i den amputerte fotballsesongen benyttet muligheten til å løpe. Det håper vi hun fortsetter med, og ønsker både henne og alle andre som deltok i går tilbake til Torsdagsløpet.

Etter mye regn i dagene før løpet hadde det meste tørket opp, og forholdene var generelt veldig gode. Noen synes nok at luften var litt tyngre denne gangen, men været var strålende under dette siste juliløpet.

Det var godt oppmøte også, for 61 kom til start og 60 fullførte. Det betyr at det 7. Torsdagsløpet til nå har samlet flest deltakere dette kortere løpsåret, og arrangøren er meget fornøyd med at så mange vil delta i løpet » i disse koronatider».

Fotograf Pål Kirkerød tok mange bilder i går, og også ute i løypa for første gang i år. Vi kommer til legge ut flere bilder i løpet av denne helgen, og dersom du har noe du vil fortelle om løpet ditt så kan du benytte vårt kontaktskjema. Et bilde sier mer enn tusen ord heter det, men vi mener bestemt at noen få ord sier mer om selve løpet enn et bilde.

Takk til alle som stilte i går, og gratulerer med vel gjennomført løp. Vi ønsker velkommen tilbake til nytt løp torsdag 6. august.