Løypa 200 for 200 – del 7

1200-1400 meter

Vi er nå i et åpent, men naturlig terreng. Det gjelder å være oppmerksom på røttene som man ellers lett kan snuble i, eller skli på hvis det har regnet mye. Men vi skal slett ikke gjøre røtter til et negativt ord, de hører med i et terrengløp og gjør at det blir trim både for hjerne og kropp.

I denne delen av løypa som også er en del av Sletnersletta kan man kjenne at nordavinden byr på litt ekstra motstand hvis det blåser fra den kanten, eller man kan kjenne at man blir løftet fram av sønnavinden.

Ellers må denne delen av løypa, i likhet med de foregående 200 meterne, kunne betegnes som flatt og lettløpt. Derfor er den, igjen i likhet med strekningen 1000-1200 meter, populær å løpe intervaller i.

Ellers løper vi fortsatt nordvestover parallelt med Gamle Kongevei.