Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

– Jeg føler det er veldig lav terskel for å delta i Torsdagsløpet, og det passer meg perfekt, sier Christer Fensbekk.

32-åringen fra Karlshus i Råde løp sitt første torsdagsløp våren 2019. Og han fikk kjennskap til Torsdagsløpet på en litt uvanlig måte.
– Først fant jeg ved en tilfeldighet ut at det var noe som het Søndagsløpet i Kalnesskogen. Da jeg var med der en gang, fikk jeg høre at det også var løp på torsdager. Siden da har jeg vært med på Torsdagsløpet så ofte jeg kan, forklarer Christer.

Han har ikke drevet organisert idrett siden han for noen år tilbake spilte fotball i Råde. Og Torsdagsløpet er akkurat passe organisert for han.
– Med jobb og barn er det fint å kunne bestemme seg en halv time før løpet om jeg skal være med, og om jeg skal løpe for fullt eller ta det litt roligere. Det er også fint å forsøke å forbedre seg og holde seg i form sammen med andre, sier Christer.

Han fikk tidlig som et mål for sesongen å løpe den 5,1 km lange løypa på 20 minutter.
– Og det har jeg klart én gang, med et løp på 19:59, forteller Christer. Han har også opplevd å vinne et løp, og det på den siste lørdagen i november.

Etter å ha kommet inn i Torsdagsløpermiljøet har Christer også begynt å trene intervaller med noen av medløperne på tirsdager. Det setter han stor pris på. Han skryter også mye av Torsdagsløpet som arrangement.
– Bilder og tekster om løpet og oss løpere gjør det enda morsommere å være med. Opplegget er så bra at jeg synes det er rart at ikke enda flere er med, konkluderer Christer.

Vil du være med så er det mulighet for det i dag kl. 14:00.

Christer Fensbekk