Løp nr. 1

Torsdag 19. april går startskuddet for det første Torsdagsløpet i 2018. Opprinnelig var det planlagt 40 løp, men pga. en lang vinter blir det “bare” 36 løp i år.

Løypeforholdene blir bedre dag for dag, og flere partier var i går tørre og fine. Det vil neppe være mye is igjen torsdag, og den vil uansett ikke by på noen problemer.
Litt bløtt i enkelte områder må du være forberedt på, men alt i alt får vi en bra løype og også bra vær.

Det er gratis å delta i Torsdagsløpet, og du trenger ikke melde deg på i forkant. Du skriver ditt navn på registreringsarket før start og din tid som du får ropt opp ved målgang etterpå.

Dersom du ønsker å delta i Torsdagscupen må du også skrive din fødselsdato. Du kan melde deg på cupen allerede nå ved å benytte kontaktskjemaet vårt. 30 løpere har hittil gjort dette, og vi vil oppfordre deg til å gjøre det samme.

I samarbeid med Søndagsløpet skal vi i år arrangere innsamlingsløp til inntekt for Right to Play som er en internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland. Innsamlingen er 3. juni for Søndagsløpet og 28. juni for Torsdagsløpet.

Vi ønsker alle velkommen til start torsdag kl. 18:30.