Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

I Torsdagscupen gis det poeng til alle deltakere. Poengskalaen vil i år bli basert på antall påmeldte i dette årets cup. Med for eks. 60 påmeldte deltakere, vil vinneren av ukens løp alltid få 60 poeng uavhengig av hvor mange som har deltatt i løpet. For hver plass nedover på listen reduseres poengene med 1. Kun de 15 beste poenggivende løpene pr. deltaker vil telle i totalcupen.

Den nye poengskalaen og 15 tellende løp gjøres som tiltak for å få en jevnere og mer spennende konkurranse.

Også i år vil tidene i den ordinære resultatlisten bli omregnet til aldersgraderte tider. Omregningen er basert på Age-Graded Tables (2015) som er utarbeidet og utgitt av Den internasjonale veteranorganisasjonen (WAVA).
Eksempelvis vil en mann på 55 år som løper 5,1 km på 26:00 få tiden 22:01 etter omregning etter Wava-kalkulatoren. Tilsvarende tid for en kvinne i samme alder er 21:58.

Vi har satt 50 som minimum deltakerantall for at Torsdagscupen skal bli gjennomført i år. Vi håper derfor at så mange som mulig vil melde seg på. I fjor deltok 73 i cupen.

Påmelding i Torsdagscupen gjøres via eget påmeldingsskjema.

Siste løp i cupen er 14. desember, og vinneren av Torsdagscupen 2019 vil motta et gavekort ifm. juleløpet 21. desember. I tillegg vil vi trekke ut et gavekort blant alle som har deltatt i Torsdagscupen.