Nydelig vær i vente

Hvis værvarselet slår til vil vi få sol fra skyfri himmel og +13° under morgendagens løp, og det håper vi frister deg til å stille i årets 2. lørdagsløp.  

Lørdagsløpene ble innført i 2010, og deltakelsen var lav de første årene. Det aller første løpet 20. oktober 2010 samlet 6 deltakere, og snittet varierte fra 9 til 12 de 3 første årene. Disse årene var også deltakelsen generelt lav i Torsdagsløpet med 16-23 deltakere i snitt for hele sesongen.

I 2013 skjedde en stor endring, for da nesten doblet det gjennomsnittlige deltakerantallet seg i Torsdagsløpet fra året før til 45, og på lørdager økte deltakelsen til hele 25 i snitt. Siden har deltakelsen økt fram til og med 2019 som var det siste året før pandemien «overtok» løpet i 2 år. I 2019 deltok 34 i snitt under lørdagsløpene.

Påmelding til morgendagens løp gjør du ved å skrive ditt navn på deltakerlisten i bua før start, og etter målgang må du skrive din tid på samme ark. Tiden blir oppropt av vår stødige tidtaker Per Prøitz. Når det er gjort kan du forsyne deg av fersk frukt fra Kiwi Grålum.

Vi ønsker velkommen til start i morgen 29. oktober kl. 14:00. 🏃‍♀️🏃‍♂️🌞