Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det er utrolig bra at hele 59 løpere stilte til start og 58 gjennomførte dette siste septemberløpet i et ganske så surt høstvær. Vinden var kald, men heldigvis løyet den rett etter start og alle ble nok også varme etter hvert.

I kveld hadde vi hele 6 debutanter, og det synes vi alltid er veldig hyggelig. Vi håper det falt i smak å delta i Torsdagsløpet og at dere alle kommer tilbake.

Vinner av årets 27. løp ble Lars Buckholm som satt pers med 18:57. Bak Lars fulgte Jon Pedersen på 2. plass med 19:43 bare noen få tiendeler foran Daniel Skjelhaugen som fikk samme tid og klarte å sette personlig rekord. Det var hele 32 som enten perset eller gjorde årsbeste denne gangen under veldig gode forhold.

Monica Wold ble beste dame på 10. plass med 21:19 som også er personlig rekord.

Vi gratulerer vinneren, og takker som alltid dere som stilte i Torsdagsløpet. Det er nå kun 2 løp på torsdager igjen i år, og neste gang starter løpet kl. 17:30.