Stor deltakelse på en varm kveld

Det var neppe optimale løpsforhold i kveld med 26 varmegrader, men deltakerne strømmet til likevel. 67 løpere stilte til start i denne ukens løp, og alle fullførte etter en varm runde i Kalnesskogens blå løype.

Det er utrolig flott at vi for 3. uke på rad har over 60 deltakere i Torsdagsløpet. I dag møtte også flere som ikke har vært med på mange år, og det synes vi er hyggelig.

Fredrik Lium tok en klar seier i dag med tiden 18:33. Dette er hans 3. seier dette året. Alexander Braseth Halle ble nummer to med personlig rekord 20:17, og på tredjeplass kom debutant Rino Slåen med tiden 20:30. Mari Bones ble best av damene nok en gang, og tiden hennes ble 22:45.

Vi gratulerer vinneren,  og takker alle som deltok i dette årets 22. løp.  Velkommen tilbake om en uke 😊