Årets høyeste deltakerantall

Torsdagsløpet er populært, og med kveldens 68 løpere fikk vi årets høyeste deltakerantall.

Forholdene var fine med overskyet vær og bare en flau nordlig vind som knapt var merkbar på oppløpet i Lundestadveien, men noen syntes nok luften var i klammeste laget. Kjempemoro er det at hele 68 flotte løpere stiller til start, og det er det høyeste antallet siden 2019.

Sindre Fredriksen gikk til topps i kveldens løp med tiden 18:41 foran Theodor Holter 18:55 og Elias Røyneberg 19:56. Familien Røyneberg fra Råde bidro med hele 5 deltakere i dag, og Sara Røyneberg ble best av damene.

Vi gratulerer vinneren og takker alle som var med i årets 21. torsdagsløp. Vi ønsker alle velkommen tilbake om en uke 🙂

68 på vei ut i Kalnesskogen

 

Sindre Fredriksen

 

Sara Røyneberg

 

Vegard Knutsen