71 års aldersforskjell

Hverdagen er tilbake for de fleste etter 3 fellesferieuker, og det var også mange av de «faste» løperne i Torsdagsløpet. I tillegg hadde vi 4 nye løpere i kveld som alltid er hyggelig. 

Fra familen Ramsjø/Pinaas stilte foreldre og to barn i sitt første torsdagsløp, og det er stas når svært unge løpere gjennomfører løpet. 6-årige Lars Markus var dagens yngste, og 10-årige My Linnea nest yngst. Fra familien Pinaas stilte også 5 andre løpere, og vi nevner her  Noah på 11 og Elias på 12 år.

Når de 4 yngste deltakerne er nevnt så må vi også ta med den eldste som er 77 år gamle Henrik Lund Raagaard. Han er still going strong og gjennomfører stadig på imponerende gode tider. 71 års aldersforskjell mellom yngste og eldste deltaker i dag altså!

55 deltakere stilte til start denne gangen, og 54 kom til mål. Anders B. Olsen tok sin første seier i Torsdagsløpet med tiden 20:36, og vi gratulerer så mye med det. Stian Fredriksen ble nummer 2 og Dag Løkken Finess nummer 3 med hhv. 20:57 og 21:14. Best av damene ble Mari Bones med tiden 22:35.

Takk til alle som var med i Torsdagsløpets 19. utgave for året, og velkommen tilbake om en uke.

 

 

Fra venstre Elias Pinaas, My Linnea Ramsjø, Lars Markus Ramsjø og Noah Pinaas