Ungdommen til topps i strålende sommervær

41 deltakere stilte i det siste juliløpet i et aldeles strålende sommervær, og det var ungdommen som inntok de to øverste plassene denne gangen.

16 år gamle Ask Holmvassdal ble vinner av årets 18. løp, og det med ny personlig rekord 19:32 som er en forbedring på 27 sekunder fra forrige ukes løp der han også perset. Det har vel neppe skjedd før at mor og sønn blir hhv. beste dame og beste mann, men dette skjedde i dag da Asks mor Gøril Holmvassdal løp raskest av damene med tiden 26:46.

Den unge skiløperen Bror Korsæth tok dagens andreplass med 19:54, og uttrykte stor glede ved målgang over å ha perset. Glede viste også Alexander Braseth Halle med tiden 20:20 som også er personlig rekord. Det er ikke ofte at de 3 øverste plassene også inneholder 3 personlige rekorder, men det skjedde altså i dag.

Vi tror at alle var glade for å ha gjennomført kveldens løp, og arrangøren er svært fornøyd selv om deltakelsen var lavere enn forventet. Vi får tro at finværet og at det er siste fellesferieuke spilte en rolle her.

Gratulerer til vinneren, og stor takk til alle som deltok i dag. Vi ønsker velkommen til nytt løp om en uke.

Ask Holmvassdal

 

Bror Korsæth