Tangering av deltakerrekorden i varmen

Det var skikkelig varmt sommervær denne gangen med hele 27° i skyggen, men det hindret ikke folk fra å strømme til Torsdagsløpet den siste flotte junikvelden. Hele 64 deltakere medførte tangering av rekorden fra 19. mai i år.

Det ble skikkelig hett i løypa for de aller fleste denne gangen, og alle kom til mål mer eller mindre gjennomsvette. Om vinneren Fredrik Lium var mest svett aner vi ingenting om, men vi vet at han tok sin 2. seier for året med tiden 19:32 foran Jon Pedersen 19:49 og syklisten Filip Iversby Hvideberg som satt pers med 20:11. Ida Lundestad var raskest av damene med 23:15.

En av kveldens løpere satt i dag en ganske utrolig rekord med hele 400 løp på rad. Svein Bergerud har 416 deltakelser totalt i Torsdagsløpet, og debuterte i 2009. Etter et skadeopphold ved gjennomførte 16 løp, har han senere aldri uteblitt fra et eneste løp. Slå den!

Vi gratulerer vinneren og takker alle som stilte denne gangen. Torsdagsløpet tar aldri ferie, og neste løp er om en uke. Velkommen tilbake da 😊