Bra deltakelse på sankthansaften

51 løpere stilte til start i Torsdagsløpet på sankthansaften, og det er vi svært fornøyd med. Den blå himmelen og strålende solen som Yr lovte oss så vi aldri noe til, men det spilte mindre rolle. Forholdene var gode og det samme var stemningen. 1 deltaker måtte dessverre bryte, og 50 kom da til mål.

Ola Daniel Johannessen hadde mest fart i beina denne gangen, og løp inn til en klar seier med tiden 18:14 foran debutant Tobias Lundeberg med 19:20. Tommy Heggenes tok tredjeplassen bare 2 sek. bak pers med 20:41.

Beste dame i dag var Emilie Nilsen som endelig er tilbake etter et lengre fravær.

Vi setter stor pris på å se nye ansikter i løpet, og i dag var det 7 personer som løp Torsdagsløpet for første gang.

Vi ønsker alle en god sankthansfeiring, og velkommen tilbake til om en uke.

 

Olav Røyneberg i rød trøye og Alf-Martin Nygård bidro til den gode stemningen
Straks klart for start i årets 13. løp