Torsdagsløpet har ingen aldersgrense

Sommerværet var på topp i Kalnesskogen i går med behagelige 23°, en lett sønnavind og klar luft. Godt oppmøte var det også med 58 som stilte til start og fullførte det 5,1 km lange Torsdagsløpet i årets 12. utgave.

Torsdagsløpet har ingen aldersgrense, og det er skikkelig moro når 85 år gamle Osvald Asmundsen fra Rakkestad vil være med. Han deltok sist i 2019, og sa den gangen at han vil stille igjen dersom det ikke skjer noe med kroppen.

Nå har det skjedd noe med kroppen, for Osvald har vært gjennom en hjerteoperasjon. Dette har bare vært positivt med tanke på løpingen, for i går løp han hele 4 minutter raskere enn i 2019. Det forteller mye om Osvalds interesse for løping da han våknet etter operasjonen, for det første han sa var «når kan jeg løpe igjen?» 😊 Du kan lese mer om Osvald her fra 2019. 

Martin Gundersen som debuterte i  løp nr. 5 med seier, vant også gårsdagens løp. Tiden ble 18:50 som er personlig rekord. Martine Grav Børthus perset også, og ble beste dame av 8 med 23:06.

Vi anser alle for å være vinnere i Torsdagsløpet, og gratulerer samtlige med god gjennomføring. Takk for at dere stilte, og velkommen til nytt løp kommende torsdag.

Takk til Svein Bergerud som var fotograf denne gangen.