Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det var litt færre deltakere denne gangen, men stemningen var like god som vi er vant til både før og etter løpet.

Været skapte en fin ramme rundt årets 11. løp, og forholdene i Kalnesskogen kunne ingen klage på denne gangen heller. 45 stilte til start og 44 fullførte, og med det har 552 deltakere vært med i Torsdagsløpet i år.

Petter Buckholm var den raskeste denne gangen, og han vant med ny personlig rekord 19:22. På de neste plassene fulgte Ozzu Gurung og Alexander Braseth Halle. Best av 7 damer ble Ingvild Skorpen på årsbeste 22:39.

Vi gratulerer vinneren og alle dere andre som gjennomførte dagens løp. Torsdagsløpet er tilbake kommende uke, og vi ønsker alle velkommen til nytt løp 16. juni.