Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Per  Ove Haugland gikk til topps igjen som sist med årsbeste 20:23 foran Marius Klavestad Hansen på 20:26 og Ulf Roger Olsen 20:34.

Det var godt oppmøte denne gangen også, og med 61 som fullførte det 5,1 km lange Torsdagsløpet ble det årsbeste igjen. Snittdeltakelsen har dermed steget til 49 pr. løp. Været var topp, og det samme var løypa.

Ingvild Skorpen ble beste dame for 3. gang på 3 deltakelser, og tiden ble 22:48 som er årsbeste.

Nye løpere er alltid velkomne, og i dag var det 10 som debuterte. Totalt dette året har 27 debutanter gjennomført sitt første torsdagsløp.

Gavekortet fra XXL på kr. 500 gikk til Leif Arne Skaar som så ut til å være svært fornøyd med trekningen før start 😊

Vi synes det er ekstra hyggelig når flere fra samme familie stadig stiller i løpet, og da må vi trekke fram familien Pinaas som har vært med i 4 av årets løp og i alle de 3 siste. Så er det også flott at en lærer tar med seg noen elever slik Torger Ulstein fra Borg videregående skole gjorde i går. Han hadde en avtale med elevene om at de som slo ham skulle få en premie, og vi oppfattet i hvert fall at én av tre som beseiret ham skulle slippe gymtimen i dag 😊

Gratulerer til vinneren og alle andre som gjennomførte årets 7. løp. Det er nytt løp kommende uke, og vi ønsker som alltid velkommen tilbake da.