37 til start i den sure nordavinden

Vintermåneden desember er straks her, men vi fikk sannelig smake litt på vinteren i det siste novemberløpet i går også. Det var minusgrader og sur nordavind i startområdet, men det var ingen sure løpere å se. Hele 37 sprekinger stilte til start og sørget for ny deltakerrekord for årets lørdagsløp. Dessverre måtte én bryte pga. et mindre uhell underveis, men vi håper og tror vedkommende kommer raskt tilbake.

Ulf Roger Olsen vant en klar seier under glimrende løypeforhold, og tok dermed sin andre i Torsdagsløpet. Han gikk også til topps den 25. juni i år. Ida Lundestad ble best av 5 damer, og Duangrudee Emrat var den eneste som perset denne gangen utover de tre debutantene.

Vi gratulerer vinneren og alle dere andre med godt gjennomført løp i kulden.

Etter dette løpet gjenstår kun tre av årets sesong, og vi ønsker velkommen tilbake neste uke.

Takk til Svein Bergerud, Lars Noreng og Ulf Roger Olsen som delte noen ord om sine løp med oss. Du kan lese det de skrev under de respektive bildene. Vi tar gjerne imot fra deg også, og da kan du benytte vårt kontaktskjema eller sende e-post til tom@torsdagstrimmen.no.