Benjamin Olsen med topptid i flott høstvær

Det hadde regnet godt flere ganger i løpet av dagen og senest knappe to timer før start, men innen Torsdagsløpet var i gang fikk vi et nydelig høstvær.

Litt vått i løypa og noen dammer var det, men det hadde ingen stor betydning for løpsforholdene. Det syntes nok ikke Benjamin Olsen heller, for han slo til med et fantastisk løp og tiden 16:08. Dette er den nest beste tiden noensinne i Torsdagsløpet, og selvsagt ny klar pers for Benjamin.

Vi fikk vite at Trym Tønnesen også hadde planlagt å stille, men han måtte trekke seg pga. sykdom. Vi håper på en duell med de to en annen gang, for da kan det nok bli en realitet at den magiske 15-minuttsgrensen brytes.

Det var bare 36 løpere som stilte i går, og det kan vel skyldes en kombinasjon av været som hadde vært før løpet og tidligere start. Neste gang og i de to siste løpene på torsdag blir starten kl. 17:30.

Stor applaus til vinner og alle dere andre som stilte opp i går. Vi er klare for nytt løp neste uke, og ønsker vel møtt igjen da.

 

 

Takk til Therese Mandji som var fotograf under løpet.