Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Høy temperatur og luftfuktighet gjorde det 10. Torsdagsløpet til en større utfordring enn vanlig for de fleste, men hele 47 deltakere tok utfordringen og gjennomførte årets varmeste løp der gradestokken viste over 29°.

Det er ferietid, og da kommer det gjerne løpere fra andre kanter av landet også. Denne gangen hadde vi deltakere fra bla. Oslo, Sandnes og Harstad, og det synes vi er hyggelig.

Det var ingen stor overraskelse at skiløper Amund Korsæth vant, og det gjorde han med den sterke tiden 17:41 under langt fra optimale forhold. Nummer to ble Torjus Brusveen Jensen, og tredjeplassen gikk til Øyvind Skalle. Tuva Brusveen Jensen ble beste dame på 7. plass, og leverte også den raskeste tiden blant damene i år med 21:04. Tuva og Torjus var 2 av 5 debutanter i dette løpet.

Vi gratulerer vinneren og alle andre med godt gjennomført løp i varmen i Kalnesskogen, og ønsker velkommen til nytt løp torsdag 22. juli.