Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Mats Hellerud debuterte med seier i årets 9. torsdagsløp som samlet fine 61 deltakere i sommervarmen. Forholdene var veldig gode i går, og det resulterte i personlig rekord og årsbeste for mange. Det er ikke ofte vi ser 8 løpere under 20 minutter som i går, og mest fornøyd av disse i tillegg til vinneren som løp på 18:37 kan kanskje være Marius Klavestad Hansen som senket sin personlige rekord med 52 sekunder og for første gang løp under 20 minutter.

Det samme gjorde Stian Fredriksen, og han perset igjen og nådde målet om sub 20 sikkert godt hjulpet av sønnen Sindre.

Hittil i år har 61 damer deltatt i løpene, og av de 7 som stilte denne gangen var Fairuz Syad Ahmad den raskeste med personlig rekord.

Før løpet trakk vi ut et gavekort fra XXL på kr. 500, og den heldige vinneren var Geir Jørgensen.

Vi gratulerer løpsvinneren og alle andre med godt gjennomført løp i varmen, og takker for at dere stilte i går og skapte god stemning både i og utenfor løypa.

Vi ønsker fortsatt god sommer og velkommen til nytt løp om en uke.