Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det var topp løpsforhold i går med klar luft, nok vind til å holde tuneflua unna og 60 deltakere hvorav 47 inkl. 7 debutanter gjorde årsbeste og/eller perset.

Vi er meget fornøyd med at den gode deltakeroppslutningen om Torsdagsløpet fortsetter, og etter at løpet ble åpnet for alle for 3 uker siden har vi hatt 60 i snitt i de 4 siste løpene.

Mest fornøyd av alle i går kan ha vært Ulf Roger Olsen som vant sitt første torsdagsløp med ny personlig rekord 19:45. Han er i storform, og jo eldre han blir jo bedre blir han. Det kan jo inspirere noen og enhver.

Vi har lyst til å trekke fram de helt unge også, og da nevner vi Adrian Monkvik på 5. plass som satte ny pers med 20:20, og Karl-Henrik Søstrand som gjorde sitt beste løp med en persforbedring på nesten 2 minutter.

Caroline Kultorp har blitt beste dame hver gang hun har stilt i år, og i går satte hun også pers med 23:21.

Ikke alle er nevnt, men ingen er glemt for det. Alle gjennomførte gode løp i går, og vår velvillige  og hyggelige medhjelper Alf-Martin Nygård i bua hadde nok en gang full kontroll på navn og tider.

Vi gratulerer vinneren og alle andre som stilte i det 7. Torsdagsløpet.

Bilder kommer etter hvert, så vi tar mer enn gjerne imot kommentarer fra dere som løp. Vi har fått to foreløpig, men har plass til mange flere.

Vi ønsker god helg og velkommen til nytt løp neste uke!