Grått høstvær i det 2. lørdagsløpet

Det var grått høstvær med yr i lufta og vått og sølete på bakken noen steder, men det hindret ikke godt oppmøte i det 2. lørdagsløpet. 39 deltakere er vi veldig godt fornøyd med denne siste dagen i oktober, og forholdene var bedre enn man kunne forvente etter mye regn den siste uken.

Vi fikk nok en debutantseier i Torsdagsløpet i går med Hamse Looyar. Dessverre manglet vi løpsfotograf denne gangen, så vi har av den grunn ikke bilde av vinneren. Det skal vi rette opp hvis vedkommende stiller på nytt, og det håper vi jo i likhet med alle andre som deltok i det 20. Torsdagsløpet.

Takk til dere som stilte i går, og gratulerer med gode prestasjoner under ikke optimale forhold. Neste uke melder yr topp vær fra og med tirsdag, og slår det til kan vi love gode løypeforhold i neste løp.

Vi ønsker velkommen tilbake til nytt lørdag 7. november.