Strålende høstvær i Kalnesskogen

Høsten viste seg fra sin aller beste side i Kalnesskogen i går, og forholdene ble da også veldig gode. Klar, fin luft og fast underlag var nok en medvirkende årsak til at 22 av 47 løpere klarte å sette pers eller årsbeste i det siste løpet torsdag denne sesongen.

Jonas Brustad tok sin fjerde i Torsdagsløpet bare ett sekund bak persen. Julie Larsen ble beste dame på den «sure» fjerdeplassen, men hun var neppe sur for det. Det var mange fornøyde løpere å prate med etter løpet, så tydelig at de fleste syntes det var en god opplevelse å gjennomføre 5,1-kilometeren i går.

Takk til Pål G. Nilsen, Frode Andersen, Lars Noreng, Alexander Baustad og Roger Nilsen som bidro med tekst til bildene.

Neste uke flyttes Torsdagsløpet til lørdag, og da går vi også over til fellesstart. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

Takk og stor applaus til alle som deltok i gårsdagens løp, og vi ønsker velkommen tilbake lørdag 24. oktober kl. 14:00.