Trym Tønnesen tangerte løyperekorden

Trym Tønnesen tangerte sin egen løyperekord fra 2018 med 16:21, og vant det 13. Torsdagsløpet i går.

Trym gikk for ny rekord da han i rasende fart la i vei på den 5,1 km blåløypa i går kveld. Dessverre lyktes han ikke med det, og han syntes det gikk tungt fra start og var ikke fornøyd med eget løp. Vi andre kan jo bare drømme om å løpe så fort, og er overhode ikke overrasket over at det var tungt 😊. Vi er strålende fornøyd med at Trym ville stille hos oss, og vi har forstått at han vil komme tilbake i høst på ny rekordjakt etter NM i friidrett. Det ser vi fram til.

Camilla Bønøgård som er fotballspiller for Sarpsborg 08 og som også har vist seg å være en god løper, stilte for tredje gang i Torsdagsløpet og tok andreplassen med ny personlig rekord. Espen Grindahl gjorde «comeback» i Torsdagsløpet etter to års fravær, og tok den tredje «pallplassen».

41 deltakere stilte i går, og forholdene var kjempebra. Over halvparten klarte å sette personlig rekord eller årsbeste, så det var mange gode prestasjoner nok en gang. Og klarte du verken pers eller årsbeste så gjorde du likevel en stor prestasjon ved å fullføre løpet. Gratulerer til alle med vel gjennomført løp.

Vi takker alle som valgte å delta i løpet denne torsdagen, og ønsker velkommen til Kalnesskogen og nytt torsdagsløp kommende uke.

Flere bilder fra løpet vil bli lagt ut senest lørdag.