Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Etter en litt forsiktig start med relativt få deltakere i begynnelsen av den utsatte 2020-sesongen, har vi nå kommet opp på et bra deltakernivå. Denne uken nådde vi 500 deltakere totalt som gir et snitt på 50 pr. løp. Det er vi fornøyd med i en sesong som byr på ulike utfordringer.

Smittevern er det viktigste dette året, og her synes vi de fleste gjør en bra innsats. Så har det vist seg at det kan være en utfordring å høre bruttotiden oppropt ved målgang, mens klokka på armen viser noe helt annet. Dette førte raskt til at vi måtte benytte videoopptak av alle målganger siden noen glemte å oppgi den oppropte tiden til den som skrev resultatene, samt at flere rett og slett ikke husket den eksakte tiden. I går så vi flere tilfeller av dette, og da er videoopptak gull verdt når den endelige resultatlisten skal utarbeides senere på torsdagskvelden.

I går fikk vi en uønsket hendelse som forstyrret et par av gruppestartene, men dette hever vi oss over og regner med at vi slipper å gjennomgå noe slikt igjen. Dere som deltok vet hva det dreier seg om, og vi tror heller ikke at det betydde noe tidsmessig for dere som startet i de to gruppene.

Andreas Henriksen ble dagens vinner, og tok dermed sin første seier i Torsdagsløpet. Det var spenning før start om motbakkespesialist Julie Larsen ville vinne denne gangen, men etter å ha ledet ut på grusen så måtte hun slippe Andreas og debutant Josef Myhren Bouchlehl litt foran seg på oppløpet.

Takk til alle dere som stilte i går, og gratulerer med vel gjennomført løp. Vi håper det frister til gjentakelse, og neste løp er torsdag 27. august.

Bilder fra løpet vil bli lagt ut lørdag.

 

 

Gruppe 1 besto av 4 løpere som også tok de 4 første plassene denne gangen. Fra v. Andreas Henriksen, Lars Buckholm, Julie Larsen og Josef Myhren Bouchleh.