Amund Korsæth med klar seier

Amund Korsæth tok en klar seier i det sjette Torsdagsløpet som samlet hele 57 deltakere. Amund, som er aktiv skiløper, satte ny personlig rekord med sterke 17:25 og er en av tre med tid under 18 minutter denne sesongen. Pers satte også beste dame Runa Lien Backstrøm i likhet med 17 andre.

Det var strålende forhold nok en gang i Kalnesskogen, og mange benyttet muligheten til å bli med i Torsdagsløpet. Vi er svært fornøyd med deltakerantallet den siste fellesferieuken, og er alltid tilfreds med at nye deltakere finner veien til oss. Hittil i år 32 løpt Torsdagsløpet for første gang, og vi ser også at flere av disse har kommet tilbake i nye løp. Det setter vi stor pris på.

Det ble ganske hektisk for Per og Pål (Prøitz og Kirkerød) i går som hadde ansvaret for samling av startgrupper, tidtaking, fotografering og notering av tider etter målgang. Dette klarte de ikke overraskende helt fint, og når alt stemmer blir det enklere i ettertid å utarbeide resultatlisten. Etter hvert har de fleste blitt flinke til å oppgi den tiden Per roper opp, og ikke regne ut tiden selv etter målgang.

Vi vil takke alle som fant veien til Kalnesskogen i går og deltok i løpet, og dere som så på fra «sidelinjen». Dere er alle viktige for Torsdagsløpet.

Neste løp er den 30. juli, og vi ønsker gamle og nye løpere velkommen da.