Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

De 35 løperne fikk virkelig  kjenne på heten i Kalnesskogen i går, og noen taklet nok denne bedre enn andre. Flere gjorde meget gode løp, og det er imponerende i en slik varme.

Dette løpet var ganske annerledes enn alle andre som er gjennomført med forhåndspåmelding, gruppestart og bruttotider oppropt ved målgang. I tillegg skulle 1-metersregelen overholdes, og vi har inntrykk av at dette fungerte veldig bra. Med flere deltakere blir det en større utfordring, men når alle gjør sitt beste skal vi klare dette også.

Alf-Georg Joranger hadde meldt inn en sterk tid på forhånd, og i mål var han bare ett sekund bak persen fra i fjor da han debuterte. Seieren var hans andre i Torsdagsløpet. Anne Maren Utne Belsby ble beste dame, og hun klarte for tredje gang å løpe på tiden 21:47 som også er hennes nest beste.

Vi retter en stor takk til alle som deltok og gjennomførte sesongens varmeste og første løp, og ønsker velkommen tilbake neste uke. Påmelding kan gjøres fra mandag morgen 22. juni.

Bilder legges ut senere i dag, og vi tar gjerne i mot noen ord om ditt løp som kan benyttes som bildetekst. To personer har allerede gjort det, så stor takk til dere.