Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Første løp arrangeres torsdag 18. juni kl. 18:30 og deretter hver uke framover. Totalt vil vi da i beste fall kunne gjennomføre 27 løp dette året.

Korona-pandemien legger begrensninger for hvordan løpet kan gjennomføres, og det er svært viktig at du følger de retningslinjene som er gitt av myndighetene og våre regler under.

Etter nøye vurderinger har vi valgt å gå bort fra et maksantall på deltakere, men alle som ønsker å bli med i løpet må forhåndspåmelde seg. Det vil ikke være mulig å delta ved kun å møte opp slik vi er vant til fra tidligere.

For å kunne delta må du melde deg på senest innen onsdag kl. 21:00. Dette gjøres ved å benytte påmeldingskjemaet som fra 12. juni finnes i hovedmenyen. Her oppgir du navn, telefonnummer og den tiden du tenker å bruke i løpet. Fellesstart utgår, og tiden du oppgir vil være utgangspunkt for sammensetning av startgrupper.

 

Påmeldingsskjema

Startintervall er ett minutt, og de antatt raskeste vil starte først. Med det håper vi å unngå at det blir for mange passeringer og større ansamlinger av løpere underveis i løpet, og også at det samles for mange samtidig i startområdet. Vi ønsker derfor at du ankommer startområdet så nær ditt starttidspunkt som mulig, og at du forlater området så raskt som mulig etter målgang.

Når du kommer går du til startbua og registrerer deg ved å oppgi navn eller startnummer. Dette nummeret vil du finne på startlisten som blir tilgjengelig på vår hjemmeside etter at påmeldingen er avsluttet på onsdagskveldene.

Hver startgruppe vil bli kalt fram ett minutt før start. Det er svært viktig at du starter i den gruppen du er oppsatt i. Dette fordi det er bruttotiden som blir ropt opp ved målgang og som du skal oppgi til personen som noterer tidene. Nettotiden beregnes av oss i etterkant av løpet. Dersom du kommer for sent til start så vil du ikke få delta.

Startgruppene vil bestå av inntil 8 personer avhengig av antall påmeldte deltakere.

Frukt utgår i år, og vi vil heller ikke ha drikke i noen av løpene.

Antibac eller tilsvarende vil være tilgjengelig i startområdet.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å delta i Tordagsløpet 2020. Vi lar også de virtuelle løpene pågå fram til og med søndag 15. juni.

 

Viktige regler å følge:

• Alle deltakere skal opptre varsomt og forplikte å overholde smittevernreglene med minimum 1 meter avstand fra ankomst til man forlater området.

• Hold minimum 1 meter avstand til andre deltakere før start, på startstreken og etter målgang.

• Hold minimum 1 meter avstand til deltakeren foran og ved siden av deg under løpet, og til andre mennesker som kan være ute i løypa.

• Skal du passere en annen deltaker så sørg for at det er god plass. 1-metersgrensen gjelder også her. Gi beskjed i god tid dersom du vil passere. Unngå passeringer langs gjerdet som er det trangeste partiet i løypa.

• Unngå generelt unødvendig opphold. Ingen skal være på stedet lenger enn nødvendig. Møt opp, løp og dra hjem.

Hvis du er forkjølet, har vond hals, hoster eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke møte opp.

 

Vi håper på mange fornøyde løpere også i år til tross for at vi må være litt strenge 🙂