God påske

Torsdagsløpet har tradisjon for å være det eneste løpet i Norge som arrangeres på skjærtorsdag, men slik blir det dessverre ikke denne påsken. Det blir heller ingen ordinære løp før tidligst etter 15. juni, så de som vil teste løpsformen oppfordres til å gjennomføre et virtuelt løp i blåløypa. Dette kan gjennomføres når som helst alene, eller sammen med maks fire andre så lenge avstandsbestemmelsene overholdes.

Det er fantastiske forhold i løypa nå, og mange benytter både denne og de andre løypene i Kalnesskogen om dagen. Vi har i vinter utbedret deler av løypa i skogspartiet etter Hundebakken og på det flate partiet fram mot 4 km. Mange fikk merke de særdeles våte og sølete forholdene under flere av høst- og vinterløpene i fjor. Nå har vi på den ene siden av løypa bygd opp med grus og flislagt slik at man kan komme tørrskodd forbi hvis man ønsker. Vi retter en stor takk til Borregaard som har bidratt med flis, Tommy Heggenes som har kjørt ut flisen til egnede steder i skogen og til de som har bidratt i dugnaden.

Mens vi ser framover mot en etterlengtet sesongstart, så kan det kanskje også være interessant å se tilbake på noe av det som har skjedd i løpet av de siste ti årene i Torsdagsløpet. Vi har derfor lagt ut bilder fra perioden 2009 til 2014 som du finner under menyen bilder. Bruk piltastene for å bla på PC’n, og sveip med fingeren på mobilen. God fornøyelse!

Vi ønsker alle en god påske!