Virtuelle løp

Det er mange som benytter Kalnesskogen til trening og rekreasjon i disse dager, og vi kaster oss derfor på den “virtuelle bølgen”. Vi åpner opp for at du kan få dine treningstider i den blå løypa der du har tatt i som under et løp oppført på en midlertidig virtuell resultatliste inntil de ordinære løpene starter igjen.

Du må gjerne løpe sammen med andre, men selvsagt med minst to meter avstand og ikke flere enn fem av gangen. Så oppfordrer vi til å ta hensyn til de andre som kan være i løypa, og holde god avstand ved passering eller møter. Gi også beskjed i tide når du vil passere andre så blir alle fornøyd.

Send dato, starttidspunkt, navn og tid til oss via kontaktskjemaet eller på e-post til tom@torsdagstrimmen.no. Du kan også sende tider fra virtuelle løp du allerede har gjennomført etter 12. mars.

Tabellen finner du under menyen resultater/virtuelle løp.