Dette kan du lese om i 2020

«Løypa 200 for 200» og «Ukens opptur» er to tekstinnslag som leserne av Torsdagsløpets nettsider og Facebooksider vil bli godt kjent med i 2020.

Nettsiden og Facebooksiden vil selvsagt fortsette å gi deg resultatene fra løpene så fort de er klare. Gleden av å se et bilde av seg selv i løpetøy og med høy puls vil vi heller ikke ta fra noen, så praksisen med å publisere bilder av samtlige løpere vil også bli videreført. Det blir også påminnelsen tirsdag før løpet, som gjerne er krydret med noen spådommer om vær- og føreforhold.

I 2019 hadde vi også innslaget «Ukens torsdagsløper», der vi presenterte en løper hver uke. Det resulterte i mange spennende historier og ble veldig godt mottatt. Men i år gjør vi en annen vri, eller to andre vrier om du vil.

Den ene nyvinningen er «Løypa 200 for 200». Det er en serie med 26 tekster og tilhørende bilder. Hver av tekstene vil presentere 200 meter av løypa, sett bort fra den siste som presenterer de siste 115 meterne. Og da har du kanskje allerede gjettet at vi begynner på startstreken og jobber oss gjennom. Vi håper dette skal være en artig måte å gjøre alle enda bedre kjent med de 5 115 meterne vi løper. Og når serien er ferdig vil det være fullt mulig å lese om hele løypa sammenhengende på nettsiden. «Løypa 200 for 200» vil bli presentert hver torsdag omtrent så lenge løpene går på torsdager, og dermed også fungere som en siste påminnelse om løpet.

Nyvinning nummer to er «Ukens opptur». Vi vil etter hvert løp forsøke å få til en kort prat med en av deltakerne som har grunn til å være fornøyd med økten, og skrive litt om hvordan deltakeren opplevde løpet. Det kan selvsagt være en som har satt personlig rekord eller årsbeste, men like gjerne gjort et gledelig comeback eller et godt løp ut fra forutsetningene. Selv om arrangøren kjenner mange av løperne tar vi veldig gjerne imot tips om kandidater til ukens opptur, og vær ikke redd for å melde fra hvis du etter et løp synes du er en god kandidat selv. Vi satser på å få tatt praten i løpet av de påfølgende dagene, slik at teksten kan bli publisert på mandag.

Ellers har vi planer om å servere minst en overraskelse i forkant av sesongen, og forhåpentligvis noen i løpet av sesongen også.

Vi ønsker å ha en god nettside og gode Facebookoppdateringer fordi vi tror det bidrar til å styrke det sosiale rundt Torsdagsløpet ytterligere. Men skal vi klare det er vi avhengig av at dere som løpere stiller opp og bidrar. Derfor: Tips oss gjerne om hva vi bør skrive om, og kommenter gjerne Facebookinnleggene våre. Vi tar også gjerne imot noen ord om ditt løp som kan benyttes som bildetekst

Mulige kandidater til “Ukens opptur” kan kanskje være Elise F. Simonsen og Sara Røyneberg som her avslutter et løp i 2017