En flott sesongavslutning

Det gode juleværet var ikke til stede i går, men det hindret ikke at det ble en veldig flott avslutning av løpssesongen 2019. Det er helt strålende at hele 50 løpere og flere andre møtte opp til juleløpet, og mange hadde iført seg antrekk som passet i anledningen.

Før start ble alle samlet foran bordene til trekning av premier og gaver, og Magne Svandal og Svein Bergerud ble trukket ut som vinnere av et gavekort på kr. 500 fra XXL for deltakelse i minst 15 og 30 av årets 38 løp. Svein har deltatt i alle løpene i år, og det har han gjort siden 2011.

Alle gårsdagens løpere var med i trekning av to gavekort og tre konfektesker, og Bjørn Åstorp var den fornøyde vinneren av et gavekort fra Salming på kr. 500. Svein vant også et gavekort på stor pizza fra Pizzabakeren, og de tre konfekteskene ble vunnet av Vilde Fredriksen, Arild Kraft og Rune Langes.

Vinner av løpet ble som forrige gang Ola Daniel Johannessen. I Torsdagsløpet betrakter vi imidlertid alle som vinnere, så vi gratulerer alle med vel gjennomført løp og sesong.

Dette året har vært nok et meget godt år for Torsdagsløpet. Vi har fått ny deltakerrekord med 2322 registrerte løpere som gir et snitt på 61 pr. løp. Dette gir inspirasjon til oss som arrangør, og vi retter blikket mot neste sesong med stor optimisme.

Torsdagsløpet tar nå pause fram til månedskiftet mars/april 2020. Vi takker alle som har deltatt i årets løp og bidratt til den gode stemningen som alltid preger Torsdagsløpet, og ønsker velkommen tilbake til neste løpssesong som er den 42. i rekken.

Vi ønsker alle en god og fredelig jul, og et godt nytt år.