Klart for årets juleløp

Lørdag arrangeres vårt tradisjonelle juleløp, og vi oppfordrer alle til å stille med nisselue eller i andre egnede julebekledninger. Juleløpet er årets siste løp, og før det starter har vi noen gaver å dele ut.

Først trekker vi ut to gavekort fra XXL blant de som har deltatt i minst 15 og 30 løp. 2 løpere har allerede over 30 løp, og disse vil være med i begge trekningene. Ytterligere 3 personer kan nå 30 løp og 37 kan nå 15 løp.

Alle registrerte deltakere blir med i trekningen av enda et gavekort fra XXL, et gavekort på en stor pizza fra Pizzabakeren og to konfektesker.

Etter løpet serveres det kaffe, gløgg og kaker, og vi vil også tenne i bålpannen. Vi håper på god julestemning og mange deltakere denne lørdagen 😊.

Vi ønsker alle velkommen lørdag 21. desember, og starten er kl. 14:00. Vi sees!