Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Gode løypeforhold var det ikke under det 33. Torsdagsløpet, men det var mye bedre enn vi trodde det ville bli etter alt regnet som kom denne lørdagen. Litt is, noe vann og søle, men ellers var det greie nok forhold. Rett før løpet startet ble det opphold i regnet som vedvarte til løpet var slutt, så de 24 løperne som tok utfordringen om å delta til tross for været og forholdene ble i hvert fall ikke bløte fra oven denne gangen.

Vi kan selvsagt ikke si oss fornøyd med kun 24 deltakere, så vi håper på adskillig flere i de kommende løpene. Novemberdeltakelsen hittil har ikke vært så lav siden 2016, men vi ser jo ofte en nedgang når været ikke er på topp. I november i fjor var det helt andre vær- og løypeforhold enn det har vært denne novembermåneden.

Sindre Fredriksen ble løpets vinner, og han tok med det sin 4. seier for året. Den eneste og beste damen ble igjen Sissel Aamodt.

Stor takk til dere som stilte denne regnfulle lørdagen, og gratulerer med vel gjennomført løp. Vi ønsker velkommen tilbake neste lørdag.